Assortiment

Hoe kies je jouw vloer?

Een nieuwe woning, een nieuw kantoor? Of toe aan een nieuw interieur in je huidige pand? Een vloer is jouw basis voor een kloppende inrichting! Bovendien blijft een vloer lang liggen. De juiste keuze maken is dan ook van belang. Maar het aanbod is groot. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Waar moet je rekening mee houden, hoe kies je jouw vloer?

Wat is jouw budget voor een vloer?

Allereerst is het goed om te weten wat jouw budget is. Houd er rekening mee dat een vloer een investering voor een langere periode is. Vervolgens meet je de betreffende kamer op. Of laat je die opmeten. Zo bereken je de juiste prijs voor jouw m2.

Hoe sta je tegenover het onderhouden van je vloer?

Ben je een klusser of houd je juist van gemak? Doe je in je vrije tijd liever iets anders dan klussen? Ken je jezelf, dan weet je welke vloer je moet kiezen. Budgetvloer levert verschillende soorten onderhoudsarme vloeren.

Hoe is je thuissituatie?

Met hoeveel mensen ben je in huis of in je kantoor? Of andere ruimte? Heb je een kat of een hond? Of een ander huisdier? Kies voor bijvoorbeeld laminaat als je met meer dan twee mensen bent. En/of huisdieren hebt. Dat is gemakkelijk schoon te maken en zeer onderhoudsvriendelijk. Al dit soort vragen bepalen jouw keuze voor een nieuwe vloer.

Budgetvloer, een kwaliteitsvloer voor elk budget

De missie van Budgetvloer is het leveren van een kwalitatief goede vloer voor elk budget. Ons assortiment bestaat uit laminaat,  pvc,  en parket merken als Wicanders, Quickstep, Solidfloor of een Mix & Match.

Al 20 jaar geven wij de laagste prijsgarantie. Wij hebben de grootste voorraad van Utrecht. Wij helpen jou door het stellen van de juiste vragen in het kiezen van de juiste vloer. Je kunt de vloer zelf meenemen (cash & carry), maar we helpen je ook graag met onze gratis meet- en legservice.

Als onderdeel van NTU vind je bij ons alles onder een dak voor de decoratie van jouw huis of kantoor.