Merken

De missie van Budgetvloer

Onze missie is om jou te helpen met het kiezen, kopen en leggen van een kwaliteitsvloer. Voor elk budget! Wij bieden verschillende vooraanstaande merken. Kom daarom langs in onze winkel in Utrecht aan de Woonboulevard. Wij hebben bovendien de grootste voorraad laminaat, pvc en parket vloeren van Utrecht.

Onze merken

Budgetvloer werkt met de volgende vooraanstaande merken;

Quick-Step

Quick-Step is vanaf 1990 uitgegroeid tot een bekend merk in de vloerensector. De prijs-kwaliteit verhouding van Quick-Step laminaatvloeren is zeer goed. Quick-Step vloeren zijn ook duurzaam. Quick-Step richt zich op constante innovatie en research. De vloeren zijn een goed alternatief voor de duurdere massief houten vloer. Door de steeds betere technieken is het zichtbare verschil verwaarloosbaar. Gezien de missie van Budgetvloer in Utrecht past dit merk dan ook goed in het assortiment. Quick-Step wordt geproduceerd door Unilin, gelegen in België. In 1997 introduceerde Quick-Step het Uniclic-kliksysteem. Hierdoor heb je geen lijm meer nodig om je laminaatvloer te plaatsen. Wereldwijd is dit systeem gepatenteerd.

Wicanders

Wicanders is sinds 1868 een leverancier van verschillende vloeren, van hout tot kurk. Er zijn meer dan 100 dessins! Wicanders heeft de natuur als uitgangspunt voor een betere toekomst. Wicanders levert vloeren van hoge kwaliteit. Allemaal systemen die het welzijn bevorderen zonder daarbij het milieu aan te tasten. Bovendien lopen zij qua innovatie voorop. Qua kwaliteitsnormen heeft Wicanders een ongeëvenaarde reputatie. Het assortiment is afgestemd op de nieuwste interieurtrends. En bedoeld voor zowel de woningmarkt als de commerciële markt, zoals de horeca bijvoorbeeld. Zo kiest ook Herman den Blijker voor Wicanders!

Solidfloor

Solidfloor ontwerpt en vervaardigt hoogwaardige houten vloeren, die zorgen voor een warme, intieme sfeer, in elke leefruimte in huis. Maar ook in hotels, winkels en kantoren. Elke parketvloer is uniek, omdat hout een natuurproduct is. De vloeren van Solidfloor zijn duurzaam, natuurlijk en ecologisch, eenvoudig in onderhoud en uniek. Er is een uitgebreid assortiment en Solidfloor biedt 25 jaar garantie op zijn vloeren. Solidfloor staat voor kwaliteit, innovatie en design. Er zijn veel verrassende vloeren met verschillende karakter elementen. Van modern tot klassiek. Welke smaak of wens je ook hebt, Solidfloor biedt een oplossing.

Advies nodig

Wil je een keuze maken voor jouw vloer of wil je mixen and matchen? Wij begrijpen dat een vloer een investering is voor jaren. Het is een beslissing die je weloverwogen moet nemen. De experts van Budgetvloer helpen je graag verder. Met de grootste voorraad van Utrecht weet je zeker dat je niets mist!