Iedereen wil uniek zijn. Toch zijn we vaak aangewezen op een beperkt aanbod wanneer we iets willen kopen. Maar wat als je er een persoonlijke draai aan kunt geven? Dat kan altijd, ook met je vloer. Door voor een mooie PVC vloer met patroon te kiezen, heb jij een vloer zoals niemand anders! Een unieke uitstraling in jouw huis.

Mogelijke patronen

Door de uiteenlopende mogelijkheden met patronen en kleuren bij PVC vloeren zijn allerlei variaties mogelijk. Dat is juist het fijne aan dit soort vloeren. Zo kun je namelijk jouw eigen vloer samenstellen.

Een populair patroon in PVC vloeren is het visgraat patroon. Hierbij wordt de kopse kant van de ene plank tegen de lange kant van de andere plank gelegd. Zo komt er een soort vlechtpatroon. Je kunt een visgraat vloer nog speelser maken door de planken in kleurtoon of design af te wisselen. Ook zie je regelmatig het alom bekende tegelpatroon. Zoals een muur is opgebouwd. Hieronder zie je een paar foto’s met het visgraat patroon.

 

 

Voordeel PVC

Al eerder las je op onze blog de voordelen van PVC, maar we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Het eenvoudige onderhoud, de lange levensduur en de veelzijdigheid van PVC vloeren zijn sterke redenen voor een doorslaggevende keuze. Dit in combinatie met de eindeloze mogelijkheden in patronen maken de keuze nog makkelijker.
Met klik-laminaat is een visgraat bijvoorbeeld niet mogelijk. Ook is de PVC vloer nauwelijks van de echte houten vloer te onderscheiden.

PVC vloer kopen?

Bij het kopen van een PVC vloer is specialistisch advies aan te raden. Daarom staan onze medewerkers voor je klaar! Kom langs bij ons vloerenbedrijf in Utrecht om je te laten adviseren. Online kun je vast een kijkje nemen bij ons PVC assortiment of een offerte aanvragen. Houd ook onze acties in de gaten.

Vind je dit een leuke blogpost? Delen mag, graag zelfs.